Nieuwbouwappartementen ‘De Brugwachter’

Smilde– In het Dorpshuis Smilde was het woensdagavond 25 mei een drukte van belang. Tijdens deze avond werden de plannen voor de nieuwbouwappartementen ‘De Brugwachter’ gepresenteerd.

De belangstelling was groot en de reacties positief: Van ‘Eindelijk gebeurd er weer wat’, ‘Dat ziet er mooi uit zeg’, tot ‘Een eigen parkeerplaats met carport? Wat fijn zeg!’

Over enkele weken gaat het plan echt in verkoop. Op woensdag 14 juni a.s. zijn de definitieve verkoopstukken beschikbaar. Van 19.00 tot 20.30 uur kan iedereen weer vrijblijvend binnen komen lopen in het Dorpshuis Smilde, Beukenlaan 1 A om de verkoopbrochure en prijslijst op te halen.

18 appartementen met eigen parkeerplaats

Het appartementengebouw ‘De Brugwachter’ wordt aan de Veenhoopsweg gerealiseerd. Alle 18 appartementen kijken uit over de Drentse Hoofdvaart en de Polakkenbrug. Op het ruime en groene achterterrein bevinden zich de parkeerplaatsen, elk appartement krijgt zijn eigen overdekte parkeerplaats én een buitenberging.

De appartementen variëren in grootte van 81 tot 94m2 en zullen worden aangeboden in de prijsklasse vanaf circa €315.000 vrij op naam.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Lamberink nieuwbouwmakelaars uit Assen.