Infopunt Digitale Overheid Smilde open!

Met een knallende confettikanon opende wethouder Dennis Bouwman dinsdag 18 april het Digitale Informatiepunt Smilde in de bibliotheek van Smilde. De wethouder is er blij mee en hoop dat veel Smildegers dit informatiepunt weten te vinden.

Bij het informatiepunt kan iedereen terecht met vragen over de digitale overheid. Want iets regelen bij de overheid gaat tegenwoordig bijna altijd via internet. Dat is soms best lastig. Zeker als je dat niet gewend bent en het liever op een andere manier doet. Maar we ontkomen er niet aan. Dan is het handig als er hulp is. En die hulp kun je krijgen bij het Digitale Informatiepunt in de bibliotheek.

WELKE HULP BIEDEN BV WE?

We helpen bij het vinden van informatie op websites van de overheid. Ook kun je terecht voor vragen over bijv. de DigiD, belastingen & toeslagen, de AOW, gemeentelijke regelingen, werk & inkomen, verkeersboetes enz. We lossen problemen niet op voor mensen, maar we helpen ze om de weg te vinden. Zodat ze zelf verder kunnen, of weten waar ze naartoe moeten om tot een oplossing te komen.

WANNEER?

Het Digitale Informatiepunt is elke donderdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur open in de bibliotheek. Een afspraak maken is niet nodig.